BUDESTI
Stema

Răstignirea de la intrarea în sat
Aniversarea a 555 ani a comunei Budeşti
Sediul Primăriei comunei Budeşti
Sediul Centrului pentru Copii şi Tineret
Liceul Teoretic Budeşti
Grădiniţa pentru copii "Viorel şi Viorica"
Centrul de sănătate com. Budeşti
Oficiul poştal al com. Budeşti / MD-4814
Scările către Liceul Teoretic Budeşti
Privirea veche spre Biserica Sf. Arhangheli Mihail şi Gavriil
Echipa de fotbal a com. Budeşti
O parte din participanţii proiectului "Vara prieteniei"
Oficiul Cadastral Teritorial com. Budeşti
Răstignirea şi fîntîna de la marginea satului
Biserica Sf. Arhangheli Mihail şi Gavriil
» » Mesajul de salut al Primarului satului Budeşti
Buget participativ
BUDESTI
CALENDAR
«    Iunie 2020    »
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
ARHIVA
Mai 2020 (18)
Aprilie 2020 (25)
Martie 2020 (14)
Februarie 2020 (11)
Ianuarie 2020 (5)
Decembrie 2019 (11)
  • Comentarii: 0
  • |
  • Vizualizari: 4 314
Mesajul de salut al Primarului satului BudeştiBun venit!

      Suntem onoraţi să vă avem oaspete în spaţiul nostru electronic. Sperăm să puteţi găsi pe acest site informaţii utile pentru Dumneavoastră, care Vă vor stimula curiozitatea, orientându-Vă spre alte surse de cunoaştere şi informare privind istoria localităţii, cultura şi oamenii ei.

Aceasta este cartea de vizită a comunei Budeşti, o localitate ca multe altele din Moldova, dar de aici mi se trag rădăcinile şi mi-aş dori să o cunoască o lume. Trăim al 19-lea an în Republica Moldova Independentă şi Suverană. Mergem cu paşi mărunţi, dar fermi pe calea Democraţiei şi a Reformelor. Ne este scumpă imaginea Ţării, pe care o făurim împreună, drumul este însă anevoios. Căderea regimului totalitarist, destrămarea fostei URSS a lăsat ca moştenire o mentalitate comunistă a multora dintre cei care ne conduc. Stagnarea relaţiilor economice au adus băştinaşii la disperare: a treia parte din populaţia Moldovei se află peste hotare în căutarea unei surse de existenţă. Bătrânii, persoanele cu dizabilităţi, copiii se află într-o situaţie dramatică.
Împreună cu Consiliul Comunal Budeşti suntem în permanentă căutare a soluţiilor de redresare a situaţiei social-economice din localitate, în atragerea investiţiilor interne şi externe. În acest zbucium găsim prieteni şi adepţi, pe care intenţionăm să-i prezentăm pe site-ul nostru, alături de realizările pe care am reuşit să le obţinem.
Cu recunoştinţă apreciez contribuţia tuturor celor ce ne susţin în depăşirea dificultăţilor inerente acestei interminabile perioade de tranziţie. Contez pe consătenii mei, cred în forţele noastre, în buna credinţă, în dorinţa de a ne schimba destinul, pentru a asigura un viitor fericit copiilor noştri şi a ne integra cu demnitate în marea familie europeană.

Sugestiile şi mesajele Dumneavoastră, ne vor ajuta sa Vă cunoaştem mai bine dolianţele şi să venim în întâmpinarea lor. Le aşteptăm cu speranţa că întâlnirea noastră virtuală poate sta la temelia unei solide relaţii de colaborare.


Cu respect,

Nina Costiuc
Primar de Budeşti