BUDESTI
Stema

Răstignirea de la intrarea în sat
Aniversarea a 555 ani a comunei Budeşti
Sediul Primăriei comunei Budeşti
Sediul Centrului pentru Copii şi Tineret
Liceul Teoretic Budeşti
Grădiniţa pentru copii "Viorel şi Viorica"
Centrul de sănătate com. Budeşti
Oficiul poştal al com. Budeşti / MD-4814
Scările către Liceul Teoretic Budeşti
Privirea veche spre Biserica Sf. Arhangheli Mihail şi Gavriil
Echipa de fotbal a com. Budeşti
O parte din participanţii proiectului "Vara prieteniei"
Oficiul Cadastral Teritorial com. Budeşti
Răstignirea şi fîntîna de la marginea satului
Biserica Sf. Arhangheli Mihail şi Gavriil
» » Corpul Păcii, trainingului de orientare
Buget participativ
BUDESTI
CALENDAR
«    Август 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
ARHIVA
Август 2019 (3)
Июль 2019 (19)
Июнь 2019 (25)
Май 2019 (33)
Апрель 2019 (17)
Март 2019 (47)
  • Comentarii: 0
  • |
  • Vizualizari: 1 695
Corpul Păcii este bucuros să activeze în comunitatea dumneavoastră. În timpul trainingului de orientare, Voluntarii nostri locuiesc împreună cu familiile gazdă moldovenești făcând schimb de culturi, învățând despre obiceiuri și tradiții. Este o mare bucurie pentru toți!
Ca parte a acestui training, noi rugăm voluntarii să interacționeze cu membrii comunității, inclusiv copiii. De cele mai multe ori, aceasta se întâmplă la școală, în timpul activităților sportive sau altor evenimente. Anul acesta am hotărât să organizăm un Turneu de Volei. Copiii interesați să participe, vor învăța mai multe despre acest tip de sport de la voluntarii din Corpul Păcii.

Este o ocazie specială îndeosebi, pentru că echipamentul folosit la Turneul de Volei este oferit de către organizația USA Volleyball și Directorul Principal al USA Volleyball, domnul John Ruger va fi present la eveniment pentru a monitoriza donarea echipamentului de volei și pentru a oferi instrucțiuni în utilizarea acesuia.
Prin această activitate, dorim să promovăm dezvoltarea comunității, a tineretului și sportului, echitarea gender, susținerea și încurajarea femeilor și fetelor, colaborarea interculturală și modul de viață sănătos.
Vă mulțumim pentru colaborare,
Cu respect,
Rita Mahoney
Director Interimar
Corpul Păcii SUA
Republica Moldova

Corpul Păcii, trainingului de orientareCorpul Păcii, trainingului de orientareCorpul Păcii, trainingului de orientare
Corpul Păcii, trainingului de orientareCorpul Păcii, trainingului de orientareCorpul Păcii, trainingului de orientareCorpul Păcii, trainingului de orientareCorpul Păcii, trainingului de orientareCorpul Păcii, trainingului de orientareCorpul Păcii, trainingului de orientareCorpul Păcii, trainingului de orientareCorpul Păcii, trainingului de orientareCorpul Păcii, trainingului de orientareCorpul Păcii, trainingului de orientareCorpul Păcii, trainingului de orientareCorpul Păcii, trainingului de orientareCorpul Păcii, trainingului de orientareCorpul Păcii, trainingului de orientareCorpul Păcii, trainingului de orientareCorpul Păcii, trainingului de orientareCorpul Păcii, trainingului de orientareCorpul Păcii, trainingului de orientareCorpul Păcii, trainingului de orientareCorpul Păcii, trainingului de orientareCorpul Păcii, trainingului de orientareCorpul Păcii, trainingului de orientareCorpul Păcii, trainingului de orientareCorpul Păcii, trainingului de orientareCorpul Păcii, trainingului de orientareCorpul Păcii, trainingului de orientareCorpul Păcii, trainingului de orientareCorpul Păcii, trainingului de orientareCorpul Păcii, trainingului de orientareCorpul Păcii, trainingului de orientare