10, aprilie, 2024
17.5 C
Budeşti
spot_img

Anunț de Angajare – Arhitect-Șef

Primăria satului Budești organizează concurs pentru ocuparea funcției de Arhitect-Șef conform cerințelor și condițiilor specificate mai jos:

Cerințe:

a) Cetățenie: Candidatul trebuie să dețină cetățenia Republicii Moldova.
b) Limbi: Este necesar să posede limba română și să fie proficient în limbile oficiale de comunicare interetnică vorbite în teritoriul respectiv, conform limitelor stabilite de lege.
c) Capacitate: Candidatul trebuie să aibă capacitate deplină de exercițiu.
d) Vârstă: Nu trebuie să fi împlinit vârsta necesară pentru obținerea dreptului la pensie pentru limita de vârstă.
e) Sănătate: Trebuie să fie apt din punct de vedere medical pentru exercitarea funcției publice, conform certificatului medical eliberat de instituția medicală abilitată, în conformitate cu cerințele speciale de sănătate, dacă acestea sunt stabilite pentru funcția respectivă.
f) Studii: Candidatul trebuie să aibă studii superioare de licență sau echivalente în domeniul arhitecturii, urbanismului și amenajării teritoriului.
g) Experiență și integritate: Nu trebuie să fi fost destituit dintr-o funcție publică conform articolului 64 alineatul (1) literele a) și b) sau să îi fi încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare în ultimii 3 ani. De asemenea, nu trebuie să aibă antecedente penale nestinse pentru infracțiuni săvârșite cu intenție și să nu fie privat de dreptul de a ocupa funcții sau de a exercita anumite activități ca urmare a unei sentințe judecătorești definitive.

Bibliografie:

– Legea Republicii Moldova privind administrația publică locală №436 din 28.12.2006
– Legea privind fundamentele planificării urbane și amenajării teritoriului №835 din 17.05.1996
– Legea Republicii Moldova cu privire la permisiunea de a executa lucrări de construcții №163 din 09.07.2010

Pentru mai multe informații și pentru depunerea candidaturii, vă rugăm să luați legătura cu Elena Zagornîi la numărul de telefon 022 41-80-04 sau prin email la elciorba@gmail.com.

Articolul precedentÎn atenția familiilor cu copii
Articolul următorProiecte de decizii

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole