11, aprilie, 2024
12.6 C
Budeşti
spot_img

Centrul pentru Copii și Tineret „UDO JURGENS”

Centrul pentru Copii şi Tineret „Udo Jurgens” este situat  în localitatea Budești, mun. Chișinău, strada Chişină, 115, deschis prin decizia Primăriei Municipiului Chişinău, în anul 2009. Clădirea  a fost renovată din temelie în anii 2002-2003 de către Primăria Budești, prin proiectul ONG – ului ,,Hilfsprojekt Strassenkinder” (Kaufungen, Germania), finanțat de către Fundația ,,Udo Jurgens” (Frankfurt pe Main) și cofinanțat din bugetul municipiului Chișinău și bugetul local al APL Budești, monitorizat și susținut de Ambasada Republicii Federale Germane și Guvernul Republicii Moldova.

Activitățile specifice desfășurate în cadrul Centrului pentru Copii și Tineret „Udo Jurgens”, în cele 14 cercuri pe interese sunt ateliere de creație, sport, muzică, IT, dans, cât și desfășurarea evenimentelor culturale, programe educaționale estivale și alte inițiative menite să menite să stimuleze creativitatea, să promoveze interacțiunea socială și să sprijine dezvoltarea abilităților cognitive și emoționale ale participanților/-telor.

Centrul colaborează cu diverse organizații non-guvernamentale, instituții de învățământ, organizații culturale și alte entități pentru a îmbunătăți oferta de activități și a oferi oportunități suplimentare pentru copii și tineri/-e.

Tel/fax: +373 022 418-813,

Mob. 068539828

Directoare: Proca Maricica

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole