ConectareBine ați venit! Autentificați-vă in contul dvsnumele dvs de utilizatorparola dvs Ați uitat parola? obține ajutorRecuperare parolaRecuperați-vă parolaadresa dvs de email O parola va fi trimisă pe adresa dvs de email. AcasăActivitatea PrimărieiAnunţuri Anunţuri Evitarea intoxicării cu dioxid de carbon în perioada fermentării vinului 17 septembrie 2021 0 361 1 de 3 AcțiuneFacebookTwitterPinterestWhatsApp Articolul precedentPlanul Strategic de Dezvoltare Socio-Economică a satului BudeștiArticolul următorInaugurarea proiectului de reabilitare a trotuarelor din s. Budești ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE AnunţuriAchiziții Publice – trim. I, 2025 RegulamenteCu privire la aprobarea Regulamentului privind impozitarea clădirilor, terenurilor neîngrijite și terenurilor agricole nelucrate AnunţuriDeclarația de răspundere managerială LĂSAȚI UN MESAJAutentificați-vă pentru a lăsa un comentariu Ultimele articole AnunţuriAchiziții Publice – trim. I, 2025 RegulamenteCu privire la aprobarea Regulamentului privind impozitarea clădirilor, terenurilor neîngrijite și terenurilor agricole nelucrate AnunţuriDeclarația de răspundere managerială NoutăţiContracte trimestrul IV, 2024 Raport de transparenţăExecutarea bugetului 2024Încărcați mai multe