15, aprilie, 2024
21.8 C
Budeşti
spot_img

Solicitare importantă pentru toți locuitorii satului Budești și Cruzești

Prin prezenta, dorim să vă aducem la cunoștință o problemă importantă cu care se confruntă operatorul de apă și canalizare în procesul de exploatare a stației de epurare din Budești și Cruzești. Ne-am văzut nevoiți să luăm această măsură în urma dificultăților întâmpinate în desfășurarea procesului tehnologic din cauza distrugerii epurării biologice, ca urmare a devărsărilor neautorizate și a altor tipuri de deșeuri de canalizare.

Vă informăm cu regret că, în urma recentelor verificări, s-a constatat prezența apei neagră în cazul de la Budești, ceea ce accentuează gravitatea problemei. Situația este una urgentă și necesită atenție imediată.

Pentru a rezolva această situație și a asigura o exploatare corectă a sistemului de canalizare, vă solicităm respectuos să fiți conștienți de importanța evacuării corespunzătoare a apelor uzate. Vă rugăm să nu efectuați evacuări neautorizate și să nu depășiți limitele admisibile în cazul evacuării deșeurilor de canalizare. Aceste acțiuni încalcă regulamentul de evacuare și pot avea consecințe grave asupra întregului sistem de canalizare.

Înțelegem că această situație poate fi incomodă și poate necesita anumite ajustări din partea dumneavoastră. Totuși, este important să ne unim eforturile pentru a soluționa această problemă și a menține un mediu sănătos și curat în satele noastre.

Vă rugăm să transmiteți această informație și celorlalți locuitori din Budești și Cruzești, pentru a asigura o înțelegere și colaborare colectivă în rezolvarea acestei situații. Operatorul de apă și canalizare va monitoriza cu atenție situația și va lua măsuri adecvate pentru a menține funcționalitatea sistemului.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare. Prin implicarea și respectarea regulilor de evacuare a apelor uzate, putem asigura o calitate mai bună a vieții și un mediu mai sănătos pentru toți locuitorii noștri.

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole