13, aprilie, 2024
25.3 C
Budeşti
spot_img

Modernizarea, dezvoltarea şi eficientizarea sistemului de educaţie, optimizarea sistemului de sănătate şi protecţie socială

Obiectivul Strategic 3. Modernizarea, dezvoltarea şi eficientizarea sistemului de educaţie, optimizarea sistemului de sănătate şi protecţie socială în Satul Budești, mun.Chișinău.

Progrmul:  Îmbunătăţirea infrastructurii mediului  şcolar şi preşcolar din Planul Strategic de dezvoltare socio-economică a localității pentru anii 2024-2029.

Etapa de proiectare a unui obiectiv nou de investiții  “Săla sportivă cu piscină, aferentă Liceului Teoretic Budești din mun. Chișinău,  sat. Budești str. Școlii, 5.”

Construirea  acestui obiect reprezintă o provocare importantă, un proces complex care implică foarte multe aspecte, atât în ceea ce privește proiectarea, cât și în privința ridicării efective a clădirii. Întregul proces de construire necesită planificare detaliată, expertiză tehnică și resurse semnificative. Este o inițiativă care se desfășoară pe mai multe etape, de la alegerea terenului potrivit, obținerea actelor necesare pentru construire și a avizelor și autorizațiilor necesare și până la terminarea finisajelor interioare și exterioare.

Proiectarea este una dintre fazele sensibile ale construirii . De calitatea și acuratețea proiectului depinde realizarea unei construcții fără erori structurale și conforme cu toate condițiile impuse solicitate prin actele necesare pentru ridicarea construcției.

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole